top of page
Lasercladkop_klein2.jpg

Outdoor
Sales Engineer
Lasercladden

whatsapp-button_edited.png

Vacature Outdoor Sales Engineer Lasercladden

Zoek je een uitdagende functie waarbij ondernemerschap wordt gestimuleerd? En word jij enthousiast van klantcontact? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

 

Voor onze Business Unit Lasercladden zoeken wij een outdoor sales engineer die er klaar voor is om de Nederlandse en Belgische markt te veroveren. Wij geven jou de volledige verantwoordelijkheid om de Laserclad activiteiten naar een hoger level te tillen. Jij bent de mastermind die op basis van bestaande klanten en in gang gezette innovaties, de groei in Nederland en België vermeervoudigd. Werkervaring is niet nodig. Ons kleine en leuke team van ervaren engineers helpt je op weg.

Als jij klaar bent voor een dynamische rol waarbij je jouw technische kennis kunt combineren met sales en ondernemerschap, dan nodigen wij jou graag uit om eens langs te komen. Sluit je aan bij ons team en help mee om de technische wereld van lasercladden te veroveren!

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen (op basis van 40 uur per week.

 • representatieve leaseauto

 • Laptop ter beschikking

 • Telefoonabonnement

 • werken in een jong dynamisch team waar voldoende kennis aanwezig is

 • Snelle sollicitatieprocedure waarin je jouw wensen meteen kan bespreken

 • Vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan!

 • Informele cultuur en een prettige werksfeer 

 • Innovatieve en snelgroeiende werkomgeving

 • Vette events door het jaar heen

 • Goede collectieve verzekering

 • Pensioenregeling

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

Dit ga je doen

 • Groei realiseren voor de Business Unit Lasercladden

 • Sterke en zwakke punten van de Unit in kaart brengen

 • Target branches en klanten bepalen

 • Nieuwe klanten benaderen

 • Presentatie van Business Unit naar buiten

 • Bestaande relaties warm houden

Ga aan de slag in ons jonge en dynamische team.

Dit is wat we graag in je zien

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau (een technische opleiding is niet vereist)

 • Technische affiniteit is een pré

 • tussen de 0-5 jaar werkervaring

 • Assertief en zelfstandig

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

 • Een extrovert karakter en de durf om beslissingen te nemen

 • Kortom: Wij zoeken iemand die krachtig is in het ondernemen, het vinden van kansen en nieuwe klanten over de streep kan halen. De BU Lasercladden groeit, maar wij denken dat dit veel sneller kan. ​

DSC00528.jpeg

Ben jij die mastermind die onze Business Unit Lasercladden naar nieuwe hoogtes brengt?

lasercladden-cabines.jpg

Onze moderne laserclad afdeling.

Achtergrond van deze vacature

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 200 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

______

Is deze vacature niet voor jou, maar ken jij iemand bij wie deze op het lijf geschreven is? Delen wordt altijd gewaardeerd!

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Sophie1.jpg

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 446 21 664 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Waar wacht je nog op
bottom of page