top of page
IMG_4976_edited.jpg

Vacature Junior CAD Tekenaar

whatsapp-button_edited.png

Vacature Junior CAD Tekenaar

Houd jij ervan om 3D werktekeningen te maken? Lijkt het je leuk om hierin te werken met een enorme diversiteit aan producten? En geeft het jouw voldoening wanneer je jouw 3D tekening de volgende dag in je handen hebt? Lees dan snel verder!

 

Het nauwkeurig tekenen van modellen, mallen- en matrijsonderdelen is jouw verantwoordelijkheid als junior CAD tekenaar. Jij krijgt de opdrachten via de werkvoorbereiding binnen en gaat vervolgens aan de slag met SolidWorks om van 2- en 3D tekeningen werktekeningen en 3D modellen te maken.

 

Als junior CAD tekenaar werk je graag én goed met SolidWorks. Jouw hoofdtaak is het vervaardigen van technische (3D-)tekeningen met behulp van CAD-software. Je maakt zowel gedetailleerde basistekeningen, afkomstig uit 2- en 3D ontwerpen, als afgewerkte ontwerp- en uitvoeringstekeningen. Samen met de werkvoorbereiding bepaal je de tekenstrategie en welke tekeningen en modellen je gaat opleveren passend bij het project. Het is jouw taak om werktekeningen en 3D modellen aan te leveren aan respectievelijk de werkplaats en CNC-afdeling.

Gelijk solliciteren?
Helaas zoeken we voor deze vacature op dit moment geen mensen. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Een klein team met een informele werksfeer

 • Goede collectieve verzekering

 • Pensioenopbouw

 • Reiskostenvergoeding

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

kernconcept3.PNG

Aan de slag als CAD Tekenaar?

Dit ga je doen

 • Lezen van tekeningen en het analyseren van de juiste tekenstrategie

 • Tekenen van de werkstukken volgens aangeleverde specificaties

 • 2D tekeningen/schetsen omzetten naar 3D modellen

 • 3D modellen bewerken/splitsen

 • Modelleren o.a. krimp, bewerkingstoeslag, lossing, flensranden

 • Tekenen van werktekeningen en lijmplannen

 • Detailleren van afgewerkte ontwerp- en werktekeningen

 • Zorg dragen voor kwalitatief tekenwerk (inhoudelijk als vormelijk) op basis van projectafhankelijke tekenspecificaties

 • Uitvoeren van overige ondersteunende werkzaamheden binnen de modelmakerij

 • Zorgen voor dagelijkse afstemming en terugkoppeling met de leidinggevende

Dit is wat we graag in je zien

 • Afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau

 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

 • In staat zijn zelfstandig te tekenen

 • Verantwoordelijkheidsgevoel, 

 • Hoog kwaliteitsbewustzijn

 • Kennis van SolidWorks

 • Je bent in staat overzicht te houden in verschillende projecten

 • Je kan goed samenwerken in een klein team

 • Ambitieus en leergierig, je wilt de beste worden in je vakgebied

 • Je bent in staat mee te denken met de opdrachtgever om het optimale uit projecten te halen

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Screen Shot 2018-11-26 at 07.40.20.png

Tekeningen worden omgezet naar modellen, mallen en matrijzen

Achtergrond van deze vacature

Comp_comp_1.jpg

Mallenproducent Promould

In 2018 werd mallenproducent Promould onderdeel van GBS International. Promould is specialist op het gebied van modelmakerij voor de kunststof-, giet- en composietindustrie. Wij produceren modellen, mallen en matrijzen waar onze opdrachtgevers producten van maken.

Het bedrijf Promould heeft een lange historie, welke wij in een moderne vorm willen gaan voortzetten. Op dit moment is de activiteit nog redelijk klein. Wij willen in het komende jaar onze positie in de markt gaan herformuleren. Hieruit zullen aanvullende expertises volgen.

Het bedrijf is vooralsnog gevestigd in Heinenoord. Zie ook de website www.promould.nl

We zijn nu nog klein, apart gepositioneerd en krijgen als onderdeel van een grotere organisatie een jaar de tijd om een mooie koers in te gaan slaan. Tevens hebben we de zekerheid van de moederorganisatie.

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Jeroen Bartelen. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 11 56 56 55 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Jeroen_Pasfoto_Klein.jpg
Waar wacht je nog op
bottom of page