Vacancy control engineer

Vacature Leerling/Junior Scheepstimmerman

 

Waarom hebben we jou nodig?

Shipborn is een start-up scheepswerf, dat op dit moment bezig is aan haar eerste luxe zeiljacht. Hoewel het moederbedrijf GBS International van de zijlijn meekijkt, wordt het bedrijf vrijwel volledig gerund door ambitieuze en creatieve jongens die nog studeren of net afgestudeerd zijn. 

Het betimmeren van dit schip is een groot karwei. Kennis van scheepsinterieur en streven naar vakmanschap zal de basis voor succes blijken te zijn. En dan gaan we op de meest moderne wijze produceren. De meeste interieur panelen willen wij op een freesbank pre-fab gereed maken. En daarna natuurlijk monteren.

Maar ondanks de meest moderne apparatuur, hebben wij veel hulp nodig. Zo bleek vandaag, want gaten komen er niet met een tekensysteem en freesbank in. Daarom hebben we hulp nodig. 

En dit varieert van vakmanschap tot tekenvaardigheid betreffende meubelbouw. 

 

Wij denken dat we heel veel leuke objecten voor jou in petto hebben. En laten we eerlijk wezen. Een schip is toch echt weer een volgende dimensie in het vak. 

Ben jij degene die misschien ons team gaat versterken? Kom dan aan boord voor een voortvarende start van je carrierè!

sbb-beeldmerk-voorbeeld_0.jpg

Jouw rol als junior / leerling interieurbouwer?

Als interieurbouwer binnen Shipborn weet jij jouw vakmanschap, kwaliteitsbesef  en smaak optimaal in te zetten in het realiseren  van de looks en feels van dit schip. We bouwen gezamenlijk een mooi schip op een speciale “werf-plek”in Nieuwegein. Het gehele project duurt 3-4 jaren, dus tot circa eind 2020.

Vacancy control engineer Utrecht

Het team

Het team bestaat uit 5 full-time collega's en een aantal stagiairs of part-timers.

 

Naast dat we druk bezig zijn met er een mooi jacht van te maken, zijn een paar techneuten bezig met innovatieve projecten. Zo is recentelijk een project afgerond om er een hybride motor in te leggen en zijn we bezig om er het eerste zeiljacht ter wereld van te maken dat zichzelf met een druk op de knop inparkeert. 

 

Heel het team bestaat uit mensen in hun twintiger jaren, een enkeling zelfs nog jonger. Alle mensen die in het bedrijf werken zijn naast hun vak ook veel bezig met watersporten zoals zeilen, windsurfen of kitesurfen. 

Jouw collega-timmerlieden zijn jongens die net afgestudeerd zijn, of een werken/leren traject volgen. Bekijk de korte video waarin Ruben wat van zijn werk laat zien. 

Hybrid engine.png

Over het bedrijf

Als dochterbedrijf van GBS International, heeft Shipborn zich sinds 2017 gevestigd in Nieuwegein. Hier focust de startup zich op het maken van luxe zeiljachten voor de high-end markt.

 

Door middel van innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen voor de hobbyist-zeiler, wilt Shipborn het eerste high-tech zeiljacht bouwen dat volledig autonoom is, en waardoor personeel overbodig wordt.

 

Op dit moment wordt de TC90 gerealiseerd, met een klassiek houten interieur, ontworpen door André Hoek. 

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Ben jij enthousiast geworden voor deze job en wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar d.vanekeren@gbs.international

 

Bellen kan natuurlijk ook: 06 539 113 03.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.