top of page
Roel_Lach_TWK.jpg

Vacature Machine Diagnostics Engineer

whatsapp-button_edited.png

Ben jij een echte globetrotter?

Heb jij een passie voor rotating equipment? Draai jij warm voor uitdagingen die logisch denkvermogen vragen? En ben jij een echte globetrotter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als machine diagnostics engineer voer jij op locatie bij klanten inspecties uit bij tandwielkasten. Je bent hierin merkonafhankelijk gespecialiseerd en ook high speed gearboxes komen regelmatig voorbij.  

Je wordt veelal ingezet voor een diagnose van een acuut tandwielkast probleem on-site, maar ook ter voorbereiding op een grote geplande reparatie, een routinematige algemene inspectie, of een specialistisch vraagstuk. 

 

Als machine diagnostics engineer onderscheidt jij je van de service engineer, omdat vaak gevraagd wordt de klus uit te voeren ZONDER dat de tandwielkast open gaat, en ook vaak in bedrijf blijft. Dit maakt de klus wat uitdagender, maar gelukkig heb je beschikking over diverse meet en analyse apparatuur zoals een trillingsmeter, videoscoop, laser uitlijn en vlakheid meetapparatuur, en een infrarood camera.

 

Asset Optimization Services heeft als doel de machinebeschikbaarheid van de klanten van GBS zo hoog mogelijk te krijgen en houden; wij zijn er om de klant draaiende te houden!

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Goede arbeidsvoorwaarden

 • Reiskostenvergoeding

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

 • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels

 • Je werkt in een klein en ambitieus team

 • Goede collectieve verzekering

 • Lunchkorting

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

RichardMeten.jpg

Je inspecteert vaak bij de klant op locatie

Dit ga je doen

 • Je inspecteert tandwielkasten, veelal op locatie bij de klant

 • Uit de gemeten waarden concludeer jij of de tandwielkast aan onderhoud of vervanging toe is, en wat de oorzaken zijn van de trillingen etc.

 • Wanneer een probleem relatief eenvoudig is te verhelpen, steek jij je handen uit de mouwen en biedt een oplossing aan de klant

 • Je voorspelt hoe lang een tandwielkast 'nog mee zal gaan', en draagt eventuele verbeterpunten aan.

 • Het aandragen van  creatieve oplossingen word aangemoedigd

 • Na de klus maak je een uitgebreide en gedetailleerde rapportage van bevindingen en adviezen

 • Je gaat praktische ervaring opdoen onder begeleiding van een ervaren machine diagnostics engineer

 • Als machine diagnostics engineer ben je het visitekaartje van GBS!

Dit is wat we graag in je zien

 • Een HTS denkniveau

 • Je kan in ongewone omgevingen werken

 • Een creatieve persoonlijkheid

 • Je kan zonder tekeningen en op basis van inzicht kan werken

 • Je beheerst de Engelse taal goed

 • Je bent bereid te reizen (ongeveer 70% van de werkzaamheden zijn on-site bij de klant, waarvan 50% in de BeNeLux en 50% elders in de wereld)

 • Je woont in de omgeving / regio Rotterdam,

 • Ervaring heeft met roterende installaties en mechanische aandrijftechniek,

 • Geen 9-5 mentaliteit

 • Analytisch en logisch denkend vermogen

 • De wil om het vak te leren!

 • De volgende functietitels spreken je ook aan:

  • Mechanical Reliability Engineer

  • Predictive Maintenance Engineer

  • International Service Engineer

  • Senior Machinery Diagnostics Engineer

  • Junior Machinery Diagnostics Engineer

Roel_Lach_TWK.jpg

Op bezoek bij klanten over de hele wereld?

Screenshot 2021-01-04 at 14.17.38.png

Ben jij de technische perfectionist die wij zoeken?

Achtergrond van deze vacature

Wij zijn technische perfectionisten. Innovators. Klantgericht. We sleutelen altijd aan onze diensten en ons aanbod van producten. En we blijven onszelf altijd uitdagen om onze klantgerichtheid te verbeteren.

In 2018 begon de afdeling machine diagnostics services als een 'eenmans-afdeling'. Al snel merkten we dat veel klanten hiervoor in de rij stonden, en er veel vraag was naar inspecties en adviezen over de tandwielkasten die bij onze klanten in bedrijf staan. Inmiddels hebben wij een volledig team van eigenzinnige en gepassioneerde techneuten en een specifieke 'productlijn' samengesteld. Daarmee behoren we in deze tak van sport tot een unieke groep bedrijven die dit kunnen aanbieden. Onze machine diagnostics engineers worden daarom over heel de wereld ingevlogen voor hun expertise! 

 

Dit is een leuke job voor een technische analysticus, die graag op pad is. Een persoon die van globe-trotten houdt. Je ziet naast techniek en uitdagende problemen, veel van de wereld.

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page