hassan-ouajbir-IYU_YmMRm7s-unsplash.jpg

Vacature Accountmanager
Schiedam

whatsapp-button_edited.png

Ben je een commercieel
ondernemende pitbull?

Ben jij een commercieel ondernemende pitbull? En ben jij klaar voor de volgende stap in je carriére? Met een team van jonge toffe collega's verover jij de technische industrie van Nederland en daarbuiten!

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €3.000 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Een representatieve auto ter beschikking

 • Laptop ter beschikking

 • Telefoonabonnement

 • Goede collectieve verzekering

 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

engineering2%20klein_edited.jpg

Kun jij jezelf verplaatsen in de behoefte van industriële en maritieme klanten?

Dit ga je doen

 • Contact maken en een relatie opbouwen met potentiële klanten

 • Vasthoudend en doelgericht uitvinden waar de pijnpunten van de klant liggen

 • Jezelf verplaatsen in de behoeften van de industriële en maritieme klanten

 • Verkopen van dienstverlening aan primaire tachnische kapitaalgoederen in de zware industrie en scheepvaart

Dit is wat we graag in je zien

 • De gunfactor

 • HBO of WO werk- en denkniveau

 • 0 - 5 jaar ervaring

 • Extrovert karakter

 • Achtergrond in techniek is niet nodig, feeling voor techniek wel

 • Uitstekende communicatie-vaardigheden

 • Je kunt jezelf goed inleven in een ander

 • Goede beheersing van de Engelse taal

Heb jij de gunfactor?

Werken in een team van jonge enthousiastelingen?

Achtergrond van deze vacature

Met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar kun gerust zeggen dat jij werkt met een team van jonge enthousiastelingen. 

 

Als accountmanager zit je in een prachtige markt (al zeggen we het zelf). Doordat je voor bijna iedere sector werkt, werk je met een enorme diversiteit aan dienstverleningen. De projecten die kunnen duren van 1 week tot een aantal maanden, geven je een mooie balans tussen dynamiek en inhoud. En klant is koning, dus je wordt altijd weer uitgedaagd om te denken in oplossingen!

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 15 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Jeroen Bartelen. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 11 56 56 55 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Jeroen_Pasfoto_Klein.jpg