top of page
DSC00418.jpeg

Werkplaatschef
Mijdrecht

whatsapp-button_edited.png

Kom jij ons nieuwe team versterken?

We zullen eerlijk zijn; als je er nu op de koffie gaat, zie je dat de fabriek nog wel een verflikje kan gebruiken. De machinefabriek die we in april 2023 uit een faillissement hebben overgenomen is nog verre van perfect, maar het team van ervaren vakmannen heeft een enorme drive om er een mooi bedrijf van te maken!

 

​Om dit team aan te vullen zijn wij opzoek naar een enthousiaste chef werkplaats om ons groeiende team te versterken! Ben jij een ervaren werkplaats chef? Of ben je technisch vaardig en wil je een stap maken in je leidinggevende ontwikkeling? Wil meebouwen aan een groeiende start-up machinefabriek dat in de aankomende twee jaar gaat verdubbelen in grootte? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn volop in ontwikkeling en zoeken een gepassioneerde werkplaats chef die ons kan helpen onze ambitieuze doelen te realiseren.

 

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

​ 

Voel jij het ook kriebelen om hier deel van uit te maken? Dan zoeken wij jou! Wij beloven je veel vrijheid om je werk te doen op jouw manier, zekerheid en kansen. Waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en creëer de toekomst!

Gelijk solliciteren?

Deze vacature is reeds ingevuld. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Wat we je bieden

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende start-up met ambitieuze doelen voor de toekomst

 • Een salaris van €3.500 - €5.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Reiskostenvergoeding

 • Goede collectieve verzekeringen

 • 12 gezellige bedrijfsevenementen per jaar

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

CoverFoto Website1.jpg

Ga samen met het team aan de slag op mooie projecten voor onze internationale klanten.

Dit ga je doen

 • Als werkplaatschef ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van ons team van gemotiveerde vakmensen

 • Je zorgt ervoor dat de werkplaats optimaal wordt benut en dat projecten tijdig en efficiënt worden opgeleverd

 • Je ziet toe op de kwaliteit van onze producten en zorgt dat deze voldoen aan de hoge eisen van onze klanten, toleranties van 200ste zijn bij ons vaak de norm!

 • In de aankomende twee jaar gaat deze start-up met de steun van het gevestigde moederbedrijf een enorme groei doormaken. Jij denkt dus mee over de verdere ontwikkeling van het bedrijf en draagt bij aan het realiseren van deze groeidoelstellingen, een unieke kans!

Dit is wat we graag in je zien

 • Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur op hbo-niveau

 • 3 tot 10 jaar ervaring in een technische functie of technisch leidinggevende functie

 • Kennis van verspaning of CNC programmeren is een pré, maar niet noodzakelijk

 • Ervaring met het aansturen en coachen van collega’s is een pré, maar niet noodzakelijk

sales_engineer02.jpg

Samenwerken aan innovatieve producten.

DSC00528.jpeg

Ga bij ons aan de slag als werkplaatschef binnen een ambitieus team!

Achtergrond van deze vacature

We zullen eerlijk zijn; als je er nu op de koffie gaat, zie je dat de fabriek nog wel een verflikje kan gebruiken. De machinefabriek die we in april 2023 uit een faillissement hebben overgenomen is nog verre van perfect, maar het team van ervaren vakmannen heeft een enorme drive om er een mooi bedrijf van te maken!

 

De fabriek sluit zich aan bij een sterk moederbedrijf van 200 collega’s. Binnen twee jaar groeit de vestiging van 17 naar 29 man personeel en we gaan er een hypermoderne machinefabriek realiseren. Maar nog belangrijker is dat de fabriek weer gaat bruisen van de energie.

 

Dat we dit kunnen, hebben we al eerder bewezen. In 2019 heeft de directeur een ingeslapen machinefabriek uit een faillissement overgenomen. Nu draait de vestiging op volle toeren met een team van jonge leidinggevenden. Na het zien van de gedrevenheid en de passie van de mannen in Mijdrecht is hij vastberaden om hier hetzelfde voor elkaar te krijgen.

 

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

 

Voel jij het ook kriebelen om hier deel van uit te maken? Dan zoeken wij jou! Wij beloven je veel vrijheid om je werk te doen op jouw manier, zekerheid en kansen. Waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en creëer de toekomst!

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page