top of page
2J7A8424.jpg

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij GBS International doe je in de eerste plaats natuurlijk omdat je een passie voor techniek hebt, maar daarnaast is het goed om te weten dat je goed wordt beloond voor je werk. Of je nu in Schiedam of in Oud-Beijerland werkt, GBS International is aangesloten bij de CAO Metalektro, dus veel van de arbeidsvoorwaarden zijn hetzelfde voor al onze medewerkers.

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

Personeelsfeesten in Oud-Beijerland en Schiedam

GBS_International_BBQ

Surinaamse BBQ

Bij GBS International zijn twee Surinamers in dienst, die fantastisch kunnen koken. Minimaal een keer per jaar organiseren zij dan ook een barbecue voor al het personeel. 

Borrel_GBS

Vrijdagmiddag borrel

Iedere vrijdagmiddag om 16:00 vieren we het begin met het weekend. We slingeren de frietpan aan en er worden biertjes getapt. Zo gaan we met onze collega's het weekend in. 

GBS_Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitjes

Waar veel bedrijven hooguit een bedrijfsuitje per jaar organiseren, organiseert onze personeelsvereniging er gewoon vier. De ene keer is het een pubquiz, de andere keer gaan we sloepvaren door Utrecht. Een ding is zeker; vermaak is gegarandeerd. 

Marathon lopers.JPG

Rotterdam Marathon

Sinds 2020 doen we mee met de Business Runs van de Rotterdam Marathon, waarbij collega's in vijf maanden tijd klaargestoomd worden door een gecertificeerde hardloopcoach en wekelijks gezamenlijke trainingen volgen.

GBS_Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

De sportievelingen onder de collega's bij GBS International doen ieder jaar mee aan een voetbaltoernooi voor bedrijven bij Oud-Beijerland in de buurt. De afgelopen editie hadden we zelfs twee teams!

Feest
bottom of page