top of page
engineering1.jpg

Ons verhaal

Over GBS International

“Wat zou het leuk zijn als wij met elkaar en onze klanten op een zomeravond buiten naar ons bedrijf kijken en zouden zeggen: het is een prachtig bedrijf geworden waar we met z’n allen trots op zijn."

Dat waren de gedachten van de ondernemer die in 2008 het toenmalige Schaaf- en Boorwerk Rotterdam overnam, wat later de naam GBS International kreeg. Samen met een aantal gepassioneerde techneuten is het bedrijf zich vanaf dat moment gaan richten op het onderhoud en revisie in tandwielkasten, ook wel gearboxes genoemd. 

Die bevlogenheid van de medewerkers heeft het bedrijf in staat gesteld om constant te blijven innoveren, te investeren in goed opgeleid personeel en tot het gaatje te gaan om de problemen van de klant op te lossen. Daardoor zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid van een lokale speler tot een bedrijf dat klanten aantrekt van de Europoort tot aan Australië om tandwielkasten te onderhouden en te reviseren. 

Zoals eerder gezegd, is GBS International hard aan het bouwen aan de toekomst. In 11 jaar tijd zijn we van 20 werknemers naar meer dan 150 werknemers gegroeid, en het einde is nog lang niet in zicht. Sinds de zomer van 2018 is mallenproducent ProMould onderdeel van GBS, in 2019 namen we MRC Techniek over, en in 2020 startten we een eigen MBO school.

Kortom, we blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega's met passie voor wat ze doen. 

De GBS International cultuur

Wij zijn technische perfectionisten. Vernieuwers. Klantgedreven. We sleutelen altijd aan onze diensten, de complete portfolio en onze klantgerichtheid, en gaan altijd op zoek naar iets dat nog beter is. Of je nu werkt bij op locatie bij onze klanten in binnen en buitenland of in ons bedrijf, een baan bij GBS vergt veel van je. Maar sprankelende, originele ideeën en hard werken worden altijd beloond. Niemand van ons zou het anders willen.

GBS International als internationale speler

Bij GBS International zit ons hart in de techniek. Tegelijkertijd zijn we een echt service bedrijf dat de klant op nummer 1 zet. We leveren dan ook niet "een bewerkt stuk metaal" aan de klant, maar hebben een hele andere missie, namelijk het oplossen van het probleem van de klant. Om dit voor elkaar te krijgen, investeren we continu in kennis en innovatie. Hierdoor krijgen we de kans om tandwielkasten over heel de wereld te onderhouden en te reviseren. Bijvoorbeeld de high speed gearbox van een olieboorplatform in Thailand uit het filmpje hieronder!

bottom of page