top of page
Trillingsmeting_Globaal_Klein.jpg

Kernwaarden

Kernwaarden van GBS

Onze werknemers noemen de club die bij GBS werkt ook wel ‘de GBS-familie’, en dat is niet voor niets. GBS International is te karakteriseren als een informele, flexibele organisatie. Hoewel werken bij GBS veel van je vraagt, wordt hard werken altijd beloond!

Natuurlijk vinden wij een goede werksfeer ook enorm belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag een borrel met een hapje en een drankje en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in het kader van teambuilding. Onze onderscheidende kernwaarden als organisatie zijn: integer, passievol, innovatief en eigenzinnig.

Machine_diagnostics_enineer

Integriteit

Binnen GBS staat integriteit bovenaan. We durven zelfs zo ver te gaan dat we nog liever failliet zouden gaan dan dat we onze integriteit zouden moeten inleveren. Met integriteit bedoelen we transparantie en eerlijkheid over onze intenties naar zowel onze collega's als onze klanten. Wij doen niet aan ‘de kleine lettertjes’ of addertjes onder het gras, want als het gezegd moet worden, zeggen we het gewoon. Die integriteit merk je ook bij ons op de werkvloer, waar we soms hard maar altijd oprecht naar elkaar zijn. Daarom vind je bij ons ook geen politieke spelletjes of verborgen agenda’s. 

Mobiel_Lasercladding

Innovatief

Wij vinden dat een bedrijf niet alleen moet bestaan om winst te maken. Wij zijn ooit het techneuten vak in gegaan omdat we nieuwsgierig waren naar hoe dingen werken, en hoe we dingen beter kunnen maken. Daarin zit voor ons de fun. En dat doen wij door te experimenteren. Experimenteren zit bij ons in het bloed, en alleen door te experimenteren kan je innoveren. 

Sales engineer Europoort

Passie

Bij GBS hebben de medewerkers passie voor wat ze doen, van het kantoor tot de fabriekshal. De verkopers hebben passie voor het oplossen van het probleem van de klant, de engineers hebben passie voor het maken van de beste tekeningen en de mannen in de hal hebben passie voor het netjes en secuur werken naar een mooi eindresultaat. Iedereen bij ons heeft passie voor dat wat zij doen, en dat merk je bij ons als klant, wanneer je 24/7 bij ons terecht kan met je probleem, en wij altijd zullen denken in mogelijkheden om dat probleem op te lossen. 

Student_afstudeer_project

Eigenzinnig

GBS is nou eenmaal een beetje een eigenzinnig bedrijf. Waar anders wordt er een 3d-metaal-printer besteld zonder verdienmodel, krijgt een 25-jarige de leiding over een groot project, staan de mensen 24/7 klaar om het probleem van een klant op te lossen, en ontvangen de gepensioneerden in december alsnog een kerstpakket. Dat is niet raar, dat is het naleven van wat wij écht belangrijk vinden, integriteit, passie en innovatie. 

bottom of page