top of page

Machining Services

Draaien, Frezen, Kotteren, Vertanding, Engineering, Montage

Werkstukken van 4 meter zie je in deze vestiging regelmatig voorbij komen. Ook al staat het machinepark er al een aantal jaar, de kwaliteit is er niet minder om geworden en de mannen die hier werken bewerken nog steeds tot 1/100ste nauwkeurig.

In maart 2019 heeft het toenmalige MRC Technical Services uit Schiedam faillissement aangevraagd. Voor GBS International was dit dé kans om verder te groeien en klanten een nog betere en completere service te kunnen aanbieden. Sinds halverwege april 2019 is het bedrijf uit Schiedam dan ook onderdeel van de GBS familie, en draagt het de naam GBS Machining Services.


Bij de overname is besloten om GBS Machining Services te laten voortbestaan op de locatie in Schiedam, op het terrein van scheepswerf Damen.


De diensten die GBS Machining Services aanbiedt zijn complementair aan die van GBS Gearbox Services (Oud-Beijerland). Waar de diensten in Oud-Beijerland qua grootte eindigen, starten ze in Schiedam. Zo kunnen er werkstukken worden binnengebracht met een diameter van tot 5 meter. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om ook hier laserclad opdrachten binnen te brengen.

bottom of page