top of page
Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Ontwerpen en fabriceren van slankere Laserclad kop

Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze afstudeerstage werktuigbouwkunde

In 2015 heeft GBS International de business unit Lasercladden opgestart. Het begon met een hoekje in de algemene fabriekshal, maar inmiddels heeft deze bedrijfsactiviteit een eigen pand met daarin twee laserclad units. Lasercladden is een oplastechniek waar door middel van een hoogvermogen laser een dunne laag van het basismateriaal wordt gesmolten. Tegelijkertijd wordt een metaalpoeder aangebracht op het gesmolten werkstukoppervlak. Het opgespoten poeder smelt en verbindt zich samen met het basismateriaal en zo ontstaat de metallische verbinding van de twee componenten. Gezien deze techniek nog relatief nieuw is, valt er nog veel in te innoveren. Op dit moment komt het voor dat we bepaalde werkstukken niet kunnen cladden, simpelweg omdat we er niet bij kunnen. De ruimte is te klein of de hoek is onhandig. De opdracht is dus om een slankere en langere nozzle te ontwerpen en te fabriceren die voldoet aan de gestelde eisen voor de afmetingen en hoek van de lichtbundel.

Wat krijg je voor deze afstudeerstage werktuigbouwkunde

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Reiskostenvergoeding

  • Lunchkorting

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressie van deze afstudeerstage werktuigbouwkunde

Jouw stagebegeleider

Met jarenlange ervaring in engineering, heeft Jan bij iedere innovatie die we gerealiseerd hebben wel een vinger in de pap zitten. Als je met Jan geen oplossing voor je uitdaging weet te vinden, is de kans aanzienlijk dat er geen oplossing is.

Afstudeerstage werktuigbouwkunde

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page