top of page
Stage werktuigbouwkunde hbo

Scantechniek van grote objecten en voor controle boringen tandwielkasten

Stage werktuigbouwkunde hbo

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze stage werktuigbouwkunde hbo

In ons bedrijf zijn tandwielkasten het belangrijkste product. En dan gaat het uiteindelijk om vlakheid, maatvoering van de boringen en de parallelliteit. Je zou zeggen dat dat niet zo moeilijk is. Scannen? Meetarm? Het is mogelijk. Maar meestal niet nauwkeurig genoeg, of heel omslachtig.

Op een beurs zien wij scan technieken zoals hier afgebeeld steeds meer opkomen. Wij hebben wel beschadigde producten die wij gedeeltelijk moeten kopiëren en re-engineeren. Zijn daar efficiëntere mogelijkheden voor?

Bij deze opdracht zouden wij graag de nieuwe technologieën in kaart gebracht zien. Maak met onze de keuze voor de techniek van morgen.

Wat krijg je voor deze stage werktuigbouwkunde hbo

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Reiskostenvergoeding

  • Lunchkorting

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressie voor deze stage werktuigbouwkunde hbo

Jouw stagebegeleider

Albèr is iemand van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

Stage werktuigbouwkunde hbo

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page