top of page
convdraaibank.jpg

Vacature BBL-Leerwerkplek Verspaner Oud-Beijerland

whatsapp-button_edited.png

Word jij de verspaner van de toekomst?

Heb je interesse in de productie van complexe hoogwaardige producten? Wil je een opleiding als Allround Verspaner of Verspaningstechnoloog gaan volgen? Reageer dan op deze vacature!

Voor komend schooljaar bieden wij leerplekken aan binnen de afdeling verspaning. In deze opleiding leer je al kneepjes van het vak en wordt je klaargestoomd om een volwaardig vakman te worden in de verspanende industrie. Samen met jouw praktijkbegeleider stel je een persoonlijk opleidingsplan op en werk je toe naar vakmanschap.

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Je ontvangt goede begeleiding en een stimulerende werkomgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen tot een allround precisieverspaner. 

 • Je krijgt de kans om te leren over het ontwerpen en programmeren van CNC-machines, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het optimaliseren van productieprocessen.

 • Reiskosten vergoeding

 • Een afwisselende en uitdagende leerplek

 • De kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze groeiende start-up.

 • Volwaardig salaris

 • 12 gezellige bedrijfsevenementen per jaar

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

cncdraaibank.jpg

Werken aan verschillende werkstukken.

Dit ga je doen

 • Je gaat werken aan diverse projecten en producten, van prototypes tot seriematige productie. 

 • Werken met 3-assige freesbanken, 5-assige freesbanken, en verschillende soorten draaibanken

 • Leren programmeren van iemand met veel ervaring in het begeleiden van leerlingen

Dit is wat we graag in je zien

 • Onze ideale kandidaat is leergierig, gedreven en heeft affiniteit met techniek. 

 • Je bent een echte teamspeler en staat open voor feedback. 

 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de metaalbewerking en wilt jezelf verder ontwikkelen in dit vakgebied.

LeraarEnLeerling.jpeg

Samenwerken met onze frezers.

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page