top of page

Asset optimization

Tandwielkast inspectie, Tandwielkast optimalisatie, Advies

Asset Optimization bestaat uit een klein team van gepassioneerde technische specialisten en een eigenzinnige verkoper. Zij reizen de hele week de BeNeLux door om klanten te bezoeken voor inspecties aan hun tandwielkasten. De specialisten pakken daarnaast ook regelmatig een buitenland klus mee.

GBS International is als bedrijf zijnde gespecialiseerd in het onderhoud van tandwielkasten. Het is daarom financieel voor ons het beste als onze klanten daar veel van hun operationele budget aan besteden, ongeacht of ze het willen of kunnen betalen. Toch zorgt de afdeling Asset Optimization er onder anderen juist voor dat klanten zoveel mogelijk draaiuren uit hun machinepark halen. Een tegenstrijdige service dus.


Maar zoals eerder vermeld, zet GBS zich in om de beste technische dienstverlener van Nederland te zijn; zowel voor collega's, als voor klanten.


Daarom nemen we trends in de branche serieus, feedback van onze klanten ter harte en hebben we er een portfolio omheen ontwikkeld. Met ons kleine team van toegewijde en zeer gespecialiseerde asset optimization engineers willen we van waarde zijn voor onze klanten, ook al is dat voor ons op korte termijn niet het meest aantrekkelijk.


Het team van asset optimization engineers bezoeken onze klanten om te onderzoeken wat de staat is van de tandwielkast. Vaak doen ze dit wanneer de tandwielkast in bedrijf is. Op basis van de bevindingen geven ze een advies omtrent onderhoud, reparatie, uptime realiseren of andere doelen. Dit hangt volledig af van de wensen van de klant. 


"Hoe haal ik het meeste uit mijn machine? Wanneer plan ik onderhoud, en hoe vaak? Welke investering zou mijn prioriteit moeten krijgen?" 


Dit zijn vragen die onze klanten steeds vaker bezig houden, en met Asset Optimization spelen wij op die vragen in. Dit doen we middels de volgende diensten:

  • Eenmalig optimalisatiebezoek

  • Frequente optimalisatiebezoeken

  • Optimalisatieproject op maat

  • Offline digitale optimalisatie door middel van trillingssensoren

  • Online digitale optimalisatie door middel van trillingssensoren

  • Proefdraaien op onze proefstand

Bekijk de website www.asset-optimization.com voor meer inhoudelijke informatie. 

bottom of page