top of page
Sollicitaties

Hoe solliciteer ik op een vacature?

Wanneer wij een vacature online plaatsen, wordt deze op meerdere kanalen geadverteerd. Alle vacatures kan je terugvinden op deze website. Onder aan iedere vacature pagina vind je een sollicitatieknop. Via deze knop kan je je sollicitatie met je CV en een korte motivatie indienen.

Hoe werkt de sollicitatie procedure?

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, doen we ons best om je binnen 14 dagen te contacteren, ongeacht of je cv aansluit bij de functie. Als je motivatie en je cv door de eerste selectie zijn gekomen, wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek op de locatie waar jij komt te werken. Dit is onze hoofdvestiging in Oud-Beijerland, of één van onze andere vestigingen in Schiedam, Heinenoord of Nieuwegein. Afhankelijk van de situatie en de functie, volgt er mogelijk nog een tweede gesprek. 

Ik wil graag bij GBS International werken maar kan geen vacature vinden die bij me past. Kan ik alsnog solliciteren?

Als er geen vacature open staat die bij jou past, kan je ook een open sollicitatie verzenden. Verzend deze naar d.vanekeren@gbs-international.com

GBS International is in de afgelopen 10 jaar met gemiddeld 15 medewerkers per jaar gegroeid. Als er op dit moment geen vacature open staat die bij je past, bestaat de kans dat er binnenkort een vacature vrij komt die wel bij jou past. Schrijf je daarom in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.

Waar vinden de sollicitatiegesprekken plaats?

De sollicitatieplekken vinden plaats op de locatie welke jouw voornaamste werkplek zal worden:

  • GBS Gearbox Services in Schiedam

  • GBS Machining Services in Oud-Beijerland

  • ProMould in Heinenoord

  • Shipborn in Nieuwegein

Colin_Martijn_bij_Kast.jpg

Veelgestelde vragen

Werken voor GBS International

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Klik hier voor de arbeidsvoorwaarden.

Krijg ik ook de kans om in het buitenland te werken?

GBS International helpt klanten over de hele wereld, en daardoor kan het zijn dat de functie waarin jij bent geïnteresseerd deze mogelijkheid dan ook biedt. Dit zijn kortere projecten van hooguit een aantal weken. Hierbij houden we ook rekening met de wensen van de werknemer. Mocht het werken in het buitenland in jouw functie van toepassing zijn, dan zal dit ook ter sprake komen tijdens je sollicitatie gesprek. 

Ik wil me doorontwikkelen, kan dat bij GBS International?

GBS International staat nooit stil, en we vinden het belangrijk dat onze mensen ook niet stilstaan. Daarom wordt het doorontwikkelen altijd aangemoedigd. 

Cultuur van GBS International

Wat zeggen medewerkers van GBS International die nog maar net bij het bedrijf werken?

Wanneer je een tijdje voor een bedrijf werkt, worden dingen die eerst abnormaal waren normaal, en andersom. Daarom hebben we medewerkers die minder dan drie maanden voor GBS International werken, gevraagd naar wat zij hebben opgemerkt. Bekijk het hier.

Wat zijn de kernwaarden van GBS International?

De kernwaarden van GBS International zijn: transparantie, klant gedrevenheid, denken in mogelijkheden, geloof in onderscheidend en anders te zijn, geen traditionele rangen en standen, ondernemend, innovatief en technische genen. 

Worden er ook teambuilding activiteiten georganiseerd?

Dit jaar hebben we zeven evenementen gepland staan. We organiseren bijvoorbeeld een reünie voor oudgedienden, een Sinterklaasmiddag voor de (klein)kinderen van onze medewerkers, en de sportieve medewerkers doen mee aan een voetbal toernooi voor bedrijven. Daarnaast organiseren we ieder jaar vier bedrijfsuitjes, verspreid over het hele jaar. 

bottom of page