top of page
Business Meeting

Sales Engineer Binnendienst

whatsapp-button_edited.png

Kom jij ons nieuwe team versterken?

Heb jij feeling voor techniek? En sta je graag in contact met klanten? Geeft het je voldoening om technisch probleem oplossend bezig te zijn in plaats van puur commercieel? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

 

Een klant doet een aanvraag, maar wat is nou écht het technische probleem waar hij tegenaan loopt? Als sales engineer binnendienst beheers jij met doortastendheid de kunst om de aanbiedingen zodanig samen te stellen, dat de klant op zijn wenken bediend wordt.

 

Aanvragen van de klant kunnen rechtstreeks bij jou binnen komen, maar ook via een accountmanager. Soms ben jij alleen en soms ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het binnenhalen van de opdracht. Maar zodra het opdracht is geworden, blijf jij tot de oplevering van de opdracht de contactpersoon voor de klant. 

Het is een echte spin-in-het-web functie tussen klant, accountmanager en projectleider. 

Jij moet technische feeling hebben en ondernemend zijn. En de verantwoordelijkheid 24/7 voor de klant willen dragen. 

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Een representatieve auto ter beschikking

 • Laptop ter beschikking

 • Telefoonabonnement

 • Goede collectieve verzekering

 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

CoverFoto%20Website1_edited.jpg

Je komt terecht in een ambitieus team.

Dit ga je doen

 • Telefonisch aanvragen behandelen

 • Offertes opmaken

 • Nabellen van offertes

 • Actief behartigen van relaties

 • Relaties warm houden

 • Doortastend de echte scope van het werk bij de klant bevragen

 • Af en toe calculaties

Dit is wat we graag in je zien

 • HTS denkniveau

 • Technische feeling

 • Uitstekende communicatie-vaardigheden

 • Een extrovert karakter

 • De durf om beslissingen te nemen

 • Goede beheersing van de Engelse taal

 • Commerciële instelling

 • Geen 9-5 mentaliteit

 • Het vermogen om logisch / analytisch te kunnen nadenken

 • Kortom: je bent een heldere goed communicerende jonge technische ondernemer!

sales_engineer02.jpg

Samenwerken met onze internationale klanten.

DSC00528.jpeg

Ben jij de spin in het web die wij zoeken?

Achtergrond van deze vacature

Maak je klaar voor een wild avontuur bij onze start-up machinefabriek! We zijn net overgenomen en hebben grootse plannen voor de toekomst. De komende twee jaar zullen we ons richten op het verjongen van ons team en het verbeteren van onze dienstverlening naar klanten toe. We zijn vastbesloten om het meest dynamische, bekwame en enthousiaste team te hebben dat er is!

 

Onze visie voor de toekomst is niets minder dan indrukwekkend: binnen twee jaar willen we groeien van 17 naar 27 collega's en een hypermoderne fabriekshal realiseren. We gaan investeren in de nieuwste en meest geavanceerde machines, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden. We zijn vastberaden om onze positie als toonaangevende machinefabriek te versterken, en we hebben jouw hulp nodig om dit te bereiken! 

 

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons team en help creëer de toekomst!

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page