top of page
2J7A8101.jpg

Docent 
Technische vakken

whatsapp-button_edited.png

Onze voordelen:

Draag kennis over op de volgende generatie techneuten

Veel ruimte voor
eigen initiatief

Groei samen met onze premium MBO-opleiding
GBS TEC

GBS TEC zoekt jou!

Zit jij vol van passie voor techniek en vind je het fantastisch om je kennis over te dragen op anderen? Dan is deze vacature voor jou!

Voor onze premium technische MBO opleiding, GBS TEC, zijn we opzoek naar een docent die de technische vakken wil doceren aan onze leerlingen. Jij hebt uitgebreide technische expertise en weet met je natuurlijke charisma een boeiende leeromgeving te creëren voor onze leerlingen. Je ziet mogelijkheden om de opleidingskwaliteit te verbeteren waardoor we samen groeien om de kwaliteit van de school naar een nog hoger niveau te tillen!

Klinkt dit voor jou op het lijf geschreven? Neem dan snel contact op!

Gelijk solliciteren?

Deze functie wordt op zijn vroegst ingevuld vanaf 1 juli 2024

Wat we je bieden

 • Een salaris van € 3.000 - €6.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen (op basis van 40 uur per week.)

 • Reiskostenvergoeding

 • Snelle sollicitatieprocedure waarin je jouw wensen meteen kan bespreken

 • Vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan

 • Informele cultuur en een prettige werksfeer 

 • Innovatieve en snelgroeiende werkomgeving

 • Vette events door het jaar heen

 • Goede collectieve verzekering

 • Pensioenregeling

Onze premium MBO school, GBS TEC.

DSC01770.jpg

Draag bij aan de groei van onze leerlingen.

Dit ga je doen

 • Technische vakken onderwijzen aan de leerlingen van MBO niveau 1 tot en met 4

 • Ziet mogelijkheden om kwaliteit van de school te verbeteren en kan deze verbeteringen ook uitvoeren

Dit is wat we graag in je zien

 • HBO of WO werk- en denkniveau

 • Technisch breed onderlegt in de richting van werktuigbouwkunde.

 • Je hebt een natuurlijke gave om kennis over te brengen

 • Neemt eigen initiatief

 • Lerarenopleiding is een pre, maar geen noodzaak

 • Kennis van elektrotechniek en verspaning is een pre, maar geen noodzaak.

2J7A8195.jpg

Leid onze leerlingen op tot volwaardige technici.

2J7A8257.jpg

Jij maakt onze leerlingen wegwijs

in de wereld van metaalbewerking.

Over GBS TEC

GBS TEC biedt twee uitdagende MBO techniek opleidingen op niveau 4 in de metaalindustrie. Een opleiding Technicus Engineering - Drive Technology en een opleiding Technicus Engineering - Design & Manufacturing. Het is een kleinschalige opleiding met de meest moderne machines. Uniek in Nederland, 'gewoon' in de Hoeksche Waard.

 

Kijk hier verder voor meer informatie over GBS TEC: www.gbs-tec.nl

2J7A8550.jpg

Kennis overbrengen is jouw tweede natuur.

Achtergrond van deze vacature

Je bent onderdeel van GBS International. Ons bedrijf kenmerkt zich door informele werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatief.

 

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 200 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page