top of page

Ton Frijters

CNC Kotteraar

Hoe ben je bij GBS International terecht gekomen?

Eigenlijk omdat ik de huidige directeur al kende. Hij is vroeger ook mijn werkgever geweest, en toen hij weg is gegaan en dit bedrijf heeft overgenomen, ben ik uiteindelijk met een omweg hier terecht gekomen. 

 

Wat maakt GBS anders dan andere bedrijven?

Het is een heel net en schoon bedrijf, dat ten eerste. Als je bij andere bedrijven komt dan is het meestal een bende, op de grond liggen stukken ijzer en spanen. Dat maak je hier niet snel mee. Het heeft een nette uitstraling. We hebben ook een collega die full time in dienst is om de hal schoon te maken. En de directeur is een schitterende vent om mee samen te werken, want als hem een keertje nodig hebt ofzo, dan loop je zijn kantoor binnen en kan je het met hem regelen. De lijntjes zijn hier heel kort. 

Ton Frijters
Wat vind je het leukst aan GBS International?

De samenwerking onderling. Dat is normaal gesproken heel leuk. Soms ook wel eens niet hoor, soms is er ook wrijving, ook tussen afdelingen onderling, maar dat wordt meestal opgelost. Het is heel direct allemaal. En dat kan ik wel waarderen.

Wat voor advies geef je aan je toekomstig collega?

Probeer het gewoon. Het is een leuke uitdaging. Het is wel heel leuk, want je hebt niet constant hetzelfde product, je hebt geen massaproductie hier. Je raakt hier niet in een sleur.

bottom of page