top of page
engineering1.jpg

Vacature Technisch
Commercieel Talent

whatsapp-button_edited.png

Onze voordelen:

Maak jouw technisch ondernemende
ambities waar

Uitstekende groeimogelijkheden in uitdagende projecten

Word onderdeel van het directieteam in een informele en platte organisatie

Vacature Technisch Commercieel Talent

Zit ondernemen in jouw bloed? Heb je technisch inzicht en torenhoge ambitie? Droom je ervan om ooit je eigen bedrijf te hebben? Dan mag je deze unieke kans niet missen!

Voor toekomstige directieposities zijn wij op zoek naar gedreven commerciële technici met enkele jaren werkervaring. In deze rol word je binnen een paar jaar klaargestoomd om deel uit te maken van het directieteam. Vanaf dag één krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid over uitdagende projecten. Hierbij ontwikkel je jouw

leiderschapskwaliteiten op strategisch, menselijk en technisch vlak.

Deze vacature is voor jou als je barst van de energie en passie om als directielid aan de slag te gaan. Er is niks dat jou trotser maakt dan terugkijken op de successen die GBS heeft geboekt in de afgelopen jaren, dankzij jouw hulp. Spreekt deze unieke kans jouw aan? Twijfel dan niet langer en neem snel contact op!

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen (op basis van 40 uur per week.)

 • Representatieve leaseauto

 • Laptop ter beschikking

 • Telefoonabonnement

 • Goede collectieve verzekering

 • Pensioenregeling

 • Lunch van onze lieve kantinejuffrouw

 • Snelle sollicitatieprocedure waarin je jouw wensen meteen kan bespreken

 • Vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan

 • Werken voor grote internationale klanten

 • Grote verscheidenheid aan projecten

 • Samenwerken met jonge collega’s en ervaren experts

 • Informele en platte organisatie

 • Innovatieve en snelgroeiende werkomgeving

 • Vrijdagmiddag borrel en vette events door het jaar heen

GBS in een notendop.

434.jpg

Aan de slag als Technisch Commercieel Talent

Dit ga je doen

We gaan eerst jouw ervaring, talenten en interessegebieden in kaart brengen. Afhankelijk daarvan ga je aan de slag met uitdagende projecten binenn ons bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je helpt met het optimaliseren van een van onze bedrijfstakken. Het doel is dat je uiteindelijk grote strategische vraagstukken op directieniveau bij de horens vat.

Technisch Talent aan het woord

About

Jerome:
"Ik dacht altijd dat een MKB niet zo spannend was, met vooral kleine projecten en niet heel veel uitdaging."

Dit is wat we graag in je zien

 • TU afgeronde opleiding

 • Tussen 0 - 8 jaar werkervaring

 • Passie voor techniek

 • Je bent theoretisch erg clever, maar je zou jezelf omschrijven als een doener

 • Je bent gedreven, en gelooft in 'waar een wil is, is een weg'

 • Je bent het type dat blijft totdat het af is

 • Ondernemen zit in jouw bloed

 • Je hebt vanuit jouw passie en drive een zeer hoog verantwoordelijkheidsgevoel

engineering klein.jpg

Multi-disceplinaire samenwerking in teams

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Achtergrond van deze vacature

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 150 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page