top of page
engineering1.jpg

Vacature Management Trainee

whatsapp-button_edited.png

Vacature Management Trainee

Heb jij affiniteit met techniek, maar wil je meer dan alleen maar technisch bezig zijn? Geeft het jou voldoening wanneer je met jouw creativiteit projecten altijd voor elkaar krijgt? En ben je door jouw ondernemendheid altijd bezig met de volgende stap? Dan hebben wij voor jouw de droombaan!

 

Als management trainee werk je samen met de directie aan verschillende projecten die menselijk van aard zijn, met een technische inslag. In de eerste weken ontdekken we waar jouw interesse gebieden liggen. Vervolgens pak jij een aantal kleinere projecten aan en afhankelijk van de situatie probeer je een kleine operationele taak uit. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij grotere uitdagingen bij de horens vat. Deze uitdagingen zullen zeker operationeel zijn en de potentie hebben tot een verbetering. Bij ieder project ondervind je eerst zelf alle aspecten van de problemen en ga je er eerst zelf mee aan de slag, voordat je het bespreekt met de directie. 

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Reiskostenvergoeding

 • Lunchkorting

 • Goede collectieve verzekeringen

 • Gezellige vrijdagmiddag-borrels en leuke bedrijfsfeesten

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

Vacature Management Trainee

Aan de slag als Management Trainee

Dit ga je doen

​Eerst zullen we een aantal weken aftasten waar jouw interesse gebieden liggen. Vervolgens zullen we een aantal kleinere projecten aanpakken en zullen we wellicht een kleine operationele taak gaan uitproberen. Maar uiteindelijk is het de bedoeling dat we een grotere problematiek bij de horens vatten. Dit probleem zal zeker operationeel zijn en de potentie hebben tot een verbetering. Hoe zien we het dan voor ons? 

 • Je ziet mogelijke verbeteringen en durft daar besluiten over te nemen

 • Binnen je team overleg je deze verbeteringen, en geeft daar leiding aan

 • Je gaat op zoek naar de juiste balans in kwaliteit, levertijd en kosten van fabricage

 • Bij jouw projecten word jij eindverantwoordelijke van de operatie en het team

 • Je durft te blijven vernieuwen

Dit is wat we graag in je zien

 • TU afgeronde opleiding

 • Minder dan 3 jaar ervaring

 • Passie voor techniek

 • Je bent theoretisch erg clever, maar steekt ook praktisch graag de handen uit de mouwen

 • Je bent gedreven, en gelooft in 'waar een wil is, is een weg'

 • Je bent het type dat blijft totdat het af is

 • Je hebt vanuit jouw passie en drive een zeer hoog verantwoordelijkheidsgevoel

 • Deze functietitels spreken je ook aan:

  • Management Traineeship Techniek​

  • International Traineeship Mechanical Engineering

  • Engineering Traineeship

  • Management Traineeship Werktuigbouwkunde

  • Technisch Traineeship Werktuigbouwkunde

  • HBO Traineeship Techniek

  • WO Traineeship Techniek

  • Trainee Werktuigbouwkunde

  • Technisch Traineeship regio Rotterdam

Vacature Management Trainee

Ben jij niet bang voor vieze handen?

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Achtergrond van deze vacature

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 150 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page