top of page
engineering.jpg

Projectleider metaal

whatsapp-button_edited.png

Onze voordelen:

Uitstekend salaris
&
veel vakantiedagen

Veel ruimte voor
eigen initiatief

Aan de slag in een 
dynamische start-up

Kom jij ons nieuwe team versterken?

Hou jij van een dynamische omgeving van een snelgroeiende start-up?

En krijg jij er energie van om projecten gestroomlijnd te laten verlopen?

Met jouw eigenwijze ideeën zorg jij als projectleider metaal dat onze nieuwe vestiging in Mijdrecht gaat vliegen!

Jij bent de drijvende kracht achter het succes van GBS Mijdrecht.  Samen met je collega’s van verkoop, engineering en productie, maar ook zeker met de klant en de leverancier, zorg jij voor een succesvolle oplevering van projecten. Geen vraag is jou te gek. Jij gaat gestructureerd aan de slag om de juiste voorbereidingen te treffen en coördineert de werkzaamheden. Plannen en organiseren zit in jouw tweede natuur.

 

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

 

Voel jij het kriebelen? Wij beloven jou niet alleen veel vrijheid in jouw werk, de kansen om jezelf volop te ontplooien met daarbij ook de zekerheid van een groot moederbedrijf. Lees snel verder en solliciteer!

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen (op basis van 40 uur per week.

 • Laptop ter beschikking

 • Telefoonabonnement

 • representatieve leaseauto

 • Werken in een dynamisch team waar voldoende kennis aanwezig is

 • Snelle sollicitatieprocedure waarin je jouw wensen meteen kan bespreken

 • Vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan in onze start-up!

 • Informele cultuur en een prettige werksfeer 

 • Innovatieve en snelgroeiende werkomgeving

 • Vette events door het jaar heen

 • Goede collectieve verzekering

 • Pensioenregeling

GBS International

CoverFoto Website1.jpg

Ga met een lach naar je werk.

Dit ga je doen

 • Je bent onderdeel van een team waarin jij het overzicht van de planning van het project bewaart, structuur aanbrengt en mensen aanstuurt;

 • Het bewaken van de voortgang van projecten, in samenwerking met collega’s van verkoop en productie;

 • Het oplossen van technische vraagstukken en afstemmen van wensen met klanten;

 • Het optimaliseren van processen en het signaleren van verbeterpunten;

 • Je komt met creatieve ideeën en kan deze, met hulp van anderen, uitvoeren;

 • Het maken van werkinstructies, planningen en werkvoorbereidingsdocumenten;

 • Het beheren van technische documentatie en het bijhouden van productiegegevens.

 • Contact houden met leverancier

Dit is wat we graag in je zien

 • HBO werk- en denkniveau in bijvoorbeeld de richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

 • Ondernemende persoonlijkheid

 • Ervaring met verspanen is een pré maar geen must

 • Je werkt gestructureerd

 • Je bent klantgericht

 • Je bent flexibel

 • Je bent zelfstandig

 • Je bent assertief en durft beslissingen te nemen

 • Je kan goed samenwerken

GBS Kick off.jpeg

Werken voor internationale klanten

DSC00528.jpeg

Kan jij goed samenwerken?

Over de start-Up

Bij onze start-up richten we ons op de productie van componenten voor machinebouw, onder anderen voor duurzame oplossingen in de energietransitie. Als projectleider speel je een cruciale rol in ons team en draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve producten

 

Je gaat aan de slag in onze start-up in een klein, maar enthousiast team. Je bent onderdeel van GBS International. Ons bedrijf kenmerkt zich door informele werksfeer, veel ruimte voor eigen initiatief en directe communicatie.

engineering.jpg

Organiseren, coördineren en plannen is jouw tweede natuur.

Achtergrond van deze vacature

We zullen eerlijk zijn; als je er nu op de koffie gaat, zie je dat de fabriek nog wel een verflikje kan gebruiken. De machinefabriek die we in april 2023 uit een faillissement hebben overgenomen is nog verre van perfect, maar het team van ervaren vakmannen heeft een enorme drive om er een mooi bedrijf van te maken!

 

De fabriek sluit zich aan bij een sterk moederbedrijf van 200 collega’s. Binnen twee jaar groeit de vestiging van 17 naar 29 man personeel en we gaan er een hypermoderne machinefabriek realiseren. Maar nog belangrijker is dat de fabriek weer gaat bruisen van de energie.

 

Dat we dit kunnen, hebben we al eerder bewezen. In 2019 heeft de directeur een ingeslapen machinefabriek uit een faillissement overgenomen. Nu draait de vestiging op volle toeren met een team van jonge leidinggevenden. Na het zien van de gedrevenheid en de passie van de mannen in Mijdrecht is hij vastberaden om hier hetzelfde voor elkaar te krijgen.

 

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

 

Voel jij het ook kriebelen om hier deel van uit te maken? Dan zoeken wij jou! Wij beloven je veel vrijheid om je werk te doen op jouw manier, zekerheid en kansen. Waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en creëer de toekomst!

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page