top of page
HBO werktuigbouwkunde stage

Het verder ontwikkelen van het testen van high speed tandwielkasten

HBO werktuigbouwkunde stage

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze HBO werktuigbouwkunde stage

High speed tandwielkasten zijn een nieuwe dimensie in de wereld van industriële tandwielkasten. Door onder andere de lasten en snelheden die deze tandwielkasten te verwerken krijgen, valt er nog veel te onderzoeken wanneer het aankomt op het testen van high speed tandwielkasten.

Wij hebben in het verleden al up-speed en down-speed tandwielkasten ontworpen. Ook hebben wij een risico inventarisatie gemaakt voor het testen van high speed tandwielkasten.

De opdracht is nu om de uitkomst van deze resultaten, uit te werken in oplossingen waar het bedrijf in de praktijk mee kan werken, en uiteindelijk de klant beter van dienst zijn.

Voor de periode september 2021 tot en met januari 2022 is deze stage ingevuld, waarbij de volgende opdracht is geformuleerd: Ontwerp en realiseer 2 slimme afschermkappen voor de cardanassen tussen elektromotor - tandwielkast en tandwielkast - generator. De afschermkappen moeten voorkomen dat medewerkers in de buurt kunnen komen van ronddraaiende assen. De afschermkap moet bestand zijn tegen een los rakende moer. En de afschermkap moet sensoren in zich hebben, zodat ergere onvolkomenheden dan een lostrillende moer, vroegtijdig wordt gedetecteerd. De afschermkap moet binnen 15 minuten door 1 persoon te plaatsen zijn.

Wat krijg je voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Lunch korting

  • Reiskostenvergoeding

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressies voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Jouw stagebegeleider

Albèr is iemand van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

HBO werktuigbouwkunde stage

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page