top of page
HBO stage

Marktonderzoek remote services

HBO stage

Locatie

Oud-Beijerland / Schiedam

Over deze HBO stage

Collega's van GBS International reizen de hele wereld over. Voor het onderhouden en reviseren van tandwielkasten, maar ook voor inspecties. In 2020 hebben de reisrestricties die verschillende overheden over de hele wereld stelden, werken in het buitenland voor onze collega's een stuk moeilijker gemaakt.

Om onze klanten alsnog zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een op korte termijn, een nieuw product op de markt gebracht. Door een AR-bril naar onze klant op te sturen, kunnen zij de bril op zetten, en onder begeleiding van een GBS machine diagnostics specialist alsnog de inspectie uitvoeren. Zo kan er - op afstand - alsnog een inspectie worden uitgevoerd.

De klanten die dit van de dienst gebruik hebben gemaakt, reageren erg enthousiast.

Omdat wij deze dienst met enige spoed op de markt hebben gebracht, hebben wij nog geen diepte onderzoek gedaan naar eventuele verdere mogelijkheden. Het is dus nog steeds een dienst dat in de kinderschoenen staat. Maar wel met enorm veel potentie.

Deze stage opdracht bestaat uit het verder definiëren en onderzoeken van een Remote Diagnostics Services markt, en het ontwikkelen van verschillende dienst-pakketten.

Wat krijg je voor deze HBO stage

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Reiskostenvergoeding

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressies voor deze HBO stage

Jouw stagebegeleider

Albèr is iemand van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

HBO stage

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page