top of page
Stage werktuigbouwkunde

Multifunctionele steiger in verticale tandwielkastput

Stage werktuigbouwkunde

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze werktuigbouwkunde stage

Regelmatig werken we met lange werkstukken die verticaal opgebouwd moeten worden. Dit zijn bijvoorbeeld tandwielkasten met lange verticale uitgaande assen van 3 meter, zoals roerwerken. Op dit moment staat er op afdeling montage een put om deze producten te bewerken. Echter, gezien we de hoogte en breedte van deze put niet af kunnen stellen, creëert dit soms onhandige en onveilige situaties. De opdracht is om een stapelbaar werkplatform te ontwerpen, ten behoeve van de veiligheid, die zowel in de put als daarbuiten bruikbaar is. Op onderstaande tekeningen is een voorbeeld te zien van wat wij verwachten en de video geeft een impressie van de afdeling montage.

Wat krijg je voor deze werktuigbouwkunde stage

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Lunch korting

  • Reiskostenvergoeding

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressies voor deze Werktuigbouwkunde stage

Jouw stagebegeleider

Een man van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

Stage werktuigbouwkunde

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page