top of page
HBO werktuigbouwkunde

Onderzoeken reparatie vertanding onsite

HBO werktuigbouwkunde

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze HBO werktuigbouwkunde stage

Tot voor kort (en door veel mensen nog steeds) werd het repareren van een tand op een tandwiel wereldwijd als onmogelijk beschouwd.

Wanneer een tand van een tandwiel is afgebroken, dient dit tandwiel in zijn geheel vervangen te worden. Dit brengt de nodige levertijd en bijkomende kosten met zich mee.

In het verleden hebben wij al de nodige vooruitgang geboekt in het repareren van een tandwiel middels de methode van Lasercladding. Om tot het gewenste kwaliteitsniveau te komen, is meer onderzoek nodig.

Wanneer deze innovatie gerealiseerd is, kunnen klanten geholpen worden, die on-site spoedreparaties aan hun tandwielen nodig hebben. Dan spreken we over een wereldwijde primeur, waar patent voor aangevraagd zal worden.

Met andere woorden: Een unieke stageopdracht voor een ambitieuze wtb student!

Wat krijg je voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Reiskostenvergoeding

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressies voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Jouw stagebegeleider

Albèr is iemand van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

HBO werktuigbouwkunde

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page