top of page
HBO werktuigbouwkunde stage

Uitbreiden proefdraaien van tandwielkasten

HBO werktuigbouwkunde stage

Locatie

Oud-Beijerland

Over deze HBO werktuigbouwkunde stage

In 2018 heeft GBS een aparte proefstand gebouwd. Op deze proefstand kunnen wij tandwielkasten testen en de omstandigheden van de klant zo realistisch mogelijk nabootsen, nadat wij deze kasten gereviseerd hebben.

Een van de punten waar wij tandwielkasten op testen tijdens het proefdraaien is eventuele lekkages. Wij hebben hier op dit moment een bepaalde methode voor, waarvan wij denken dat het op een betere manier kan.

Tijdens deze opdracht onderzoek jij een nieuwe lekkage detectie methode voor het testen van tandwielkasten op de proefstand. Afhankelijk van de uiteindelijke methode, verwachten wij ook van je dat je (een deel van) de implementatie realiseert.

Wat krijg je voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Naast een leuke opdracht, krijg je:

  • Stagevergoeding

  • Intensieve begeleiding

  • Reiskostenvergoeding

  • Regelmatige teamuitjes

  • Onbeperkt koffie

Beeldimpressies voor deze HBO werktuigbouwkunde stage

Jouw stagebegeleider

Albèr is iemand van de grote lijnen, die in een mum van tijd tot de kern van een probleem kan dringen. Alber stelt vragen die op het oog eenvoudig zijn, maar je wel aan het denken zetten.

HBO werktuigbouwkunde stage

Stagelocatie

Solliciteren op deze stageopdracht

We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Je motivatie hoeft dus niet formeel, maar geef ons een idee van wie de persoon achter het CV is.

bottom of page