top of page
NickPrinter_edited.jpg

CAD/CAM Programmeur

whatsapp-button_edited.png

Kom jij ons nieuwe team versterken?

We zullen eerlijk zijn; als je er nu op de koffie gaat, zie je dat de fabriek nog wel een verflikje kan gebruiken. De machinefabriek die we in april 2023 uit een faillissement hebben overgenomen is nog verre van perfect, maar het team van ervaren vakmannen heeft een enorme drive om er een mooi bedrijf van te maken!

 

​Om dit team aan te vullen zijn wij opzoek naar een enthousiaste CAD/CAM programmeur om ons groeiende team te versterken! Je bent een belangrijk onderdeel van ons team waar hard gewerkt wordt aan vernieuwing en verjonging.

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

 

Voel jij het ook kriebelen om hier deel van uit te maken? Dan zoeken wij jou! Wij beloven je veel vrijheid om je werk te doen op jouw manier, zekerheid en kansen. Waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en creëer de toekomst!

Ben jij klaar voor deze uitdagende functie en wil jij graag bijdragen aan innovatieve oplossingen? Solliciteer dan nu als CAD/CAM programmeur bij onze start up!

Gelijk solliciteren?

Deze vacature is reeds ingevuld. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Wat we je bieden

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiende start-up

 • Als CAD/CAM programmeur kun je rekenen op een salaris van €2.500 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week). 

 • Reiskostenvergoeding

 • Lunchkorting

 • Goede collectieve verzekeringen 

 • 12 gezellige bedrijfsevenementen per jaar. 

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

CoverFoto%20Website1_edited.jpg

Actief meedenken in het team over verbeteringen en vernieuwingen in het productieproces.

Dit ga je doen

 • Je werkt met de programma’s Top Solid CAD/CAM en met MasterCAM

 • Technische mbo/hbo opleiding 

 • 0-5 jaar ervaring als CAD/CAM Programmeur

 • Je kunt in teamverband, maar ook zelfstandig aan de slag

 • Ervaring is niet belangrijk. Waar we wel naar zoeken is de wil om één van de besten te worden in jouw vak!

Dit is wat we graag in je zien

 • Als CAD/CAM programmeur bij onze start up ga je aan de slag met het programmeren van productie van onderdelen voor complexe machinebouw. 

 • Je draagt bij aan innovatieve duurzame oplossingen in de transitie van plastic naar gerecycled karton, en productie van machines voor biomassa. 

 • Je werkt aan complexe werkstukken voor 3-assige en 5-assige freesbanken van Mori Seiki en DMG. 

 • Je wordt uitgedaagd om binnen toleranties van 200ste te blijven.

 • Je werkt met en zoder robotbelading, waarvoor je klemmen en opspan-mallen gebruikt. Dit brengt weer een nieuwe dimensie met zich mee in het werk.

 • Je denkt actief mee over verbeteringen in ons productieproces en draagt ideeën aan om de efficiëntie te verhogen

LeraarEnLeerling.jpeg

Samenwerken met onze frezers.

DSC00528.jpeg

Ben jij de technische perfectionist die wij zoeken?

Achtergrond van deze vacature

We zullen eerlijk zijn; als je er nu op de koffie gaat, zie je dat de fabriek nog wel een verflikje kan gebruiken. De machinefabriek die we in april 2023 uit een faillissement hebben overgenomen is nog verre van perfect, maar het team van ervaren vakmannen heeft een enorme drive om er een mooi bedrijf van te maken!

 

De fabriek sluit zich aan bij een sterk moederbedrijf van 200 collega’s. Binnen twee jaar groeit de vestiging van 17 naar 29 man personeel en we gaan er een hypermoderne machinefabriek realiseren. Maar nog belangrijker is dat de fabriek weer gaat bruisen van de energie.

 

Dat we dit kunnen, hebben we al eerder bewezen. In 2019 heeft de directeur een ingeslapen machinefabriek uit een faillissement overgenomen. Nu draait de vestiging op volle toeren met een team van jonge leidinggevenden. Na het zien van de gedrevenheid en de passie van de mannen in Mijdrecht is hij vastberaden om hier hetzelfde voor elkaar te krijgen.

 

Over twee jaar op een mooie zomeravond met klanten en collega’s naar buiten lopen en kunnen zeggen; wat hebben we er een mooi bedrijf van gemaakt. Dat is het doel!

 

Voel jij het ook kriebelen om hier deel van uit te maken? Dan zoeken wij jou! Wij beloven je veel vrijheid om je werk te doen op jouw manier, zekerheid en kansen. Waar wacht je nog op? Sluit je bij ons aan en creëer de toekomst!

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Sophie Bashev. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 44 62 16 64 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Sophie1.jpg
bottom of page