top of page
Lasercladding-Asje2-klein.jpg

Vacature Lasser / Laserclad Specialist

whatsapp-button_edited.png

Vacature Lasser / Laserclad Specialist

Heb jij de wil om jezelf te ontwikkelen als Lasercladding specialist? En lijkt het je leuk om naast je dagelijkse werkzaamheden tijd en ruimte te krijgen om te experimenteren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

 

Als Lasercladding specialist ben jij straks dé persoon die gespecialiseerd is in dit vakgebied. Je leert de volledige techniek achter het lasercladding, inclusief de materiaalkundige aspecten. Wanneer je dit onder de knie hebt, bedien je de laserclad installatie, de robot en alle andere benodigde apparatuur. Hoe meer jij je thuisvoelt in dit vakgebied, hoe meer jij mogelijke verbeteringen gaat waarnemen en bespreken met je team. Uiteindelijk is ook het vinden van de juiste balans tussen kwaliteit, levertijd en kosten van fabricage een tweede natuur voor jou geworden.

Gelijk solliciteren?
Helaas zoeken we voor deze vacature op dit moment geen mensen. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wat we je bieden

 • Een salaris van €2.000 - €4.000 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • Reiskostenvergoeding

 • Lunchkorting

 • Goede collectieve verzekeringen

 • Gezellige vrijdagmiddag-borrels en leuke bedrijfsfeesten

 • 27 vrije dagen en 13 vrij-in-te-delen ADV-dagen

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

Screenshot-2020-10-21-at-13.49.32.jpg

Aan de slag als Lasser / Laserclad Specialist

Dit ga je doen

Als aankomend laserclad specialist ga je 70% operationeel lasercladden. De overige 30% houd je je bezig met het volgende:

 • Opstellen en optimaliseren van proces parameters en werkmethoden

 • Opstellen van productdocumentatie en verzorgen van certificatie

 • Experimenteren en verder door innoveren

 • Opstellen en inklemmen van werkstukken

 • Instellen van robot en laser

 • Kwaliteitscontrole van uitgevoerde werk

Dit is wat we graag in je zien

 • Ervaring als lasser is een pre

 • De wil om jezelf te ontwikkelen tot lasercladding specialist

 • Je kant ook praktisch zijn en steekt graag de handen uit de mouwen

 • Je bent hebt passie voor je vak en gelooft in 'waar een wil is, is een weg'

 • Wanneer nodig blijf je tot het werk af is

 • Zeer hoog verantwoordelijkheidsgevoel

 • De volgende functietitels spreken jou ook aan:

  • Lasser​

  • Constructiebankwerker-lasser

  • Tig-lasser

  • Mig-mag lasser

  • Allround constructiewerker

Laserclad-werkstuk-klein.jpg

Wordt jij Laserclad Specialist en werk je aan dit soort reparatie projecten?

Achtergrond van deze vacature

Sinds 2009 specialiseert GBS International zich in tandwielkasten en het machineren van onderdelen voor de Nederlandse industrie. En met succes. Want in 2009 begonnen we met een handvol techneuten, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot vijf vestigingen in Nederland en zijn we 150 collega's rijker. Door onze extreme klantgerichtheid en verschillende innovaties die we op de markt hebben gebracht, hebben we een marktleidende positie. Veel van onze werkzaamheden vinden nog steeds plaats in de BeNeLux, maar regelmatig worden onze service engineers over de hele wereld ingevlogen voor projecten in tandwielkast reparatie- en onderhoud.

Locatie trefwoorden: Oud-Beijerland, Schiedam, Rotterdam, Delft, Breda, Den Haag, Dordrecht, Spijkenisse

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Jeroen Bartelen. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 11 56 56 55 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Jeroen_Pasfoto_Klein.jpg
Waar wacht je nog op
bottom of page