top of page
IMG_7054.jpg

Vacature Ervaren Scheepsinterieurbouwer

whatsapp-button_edited.png

Vakmanschap is meesterschap. Werken in een klein team en toch een superyacht afbouwen

Heb jij minimaal 10 jaar ervaring in (scheeps)interieurbouw en lijkt het jou leuk om in een jonge, onconventionele start-up scheepswerf te werken? Wij hebben de ideale job voor jou!

 

Als ervaren scheepsinterieurbouwer ga jij aan de slag met het interieur van een 27,5 meter luxe zeiljacht. Naast het bouwen van het interieur, leer je ook de fijne kneepjes van het vak aan de volgende generatie interieurbouwers. 

Gelijk solliciteren?

Wat we je bieden

 • Afhankelijk van jouw wensen een 32 of 40 urige werkweek

 • Een jaar-contract

 • Een salaris van €3.000 - €4.500 per maand, afhankelijk van ervaring (op basis van 40 uur per week)

 • 27 vrije dagen + 13 vrij-in-te-delen ATV-dagen (obv 40 uur)

 • Gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke personeelsuitjes

 • Kilometervergoeding

 • Leuke werksfeer

 • Nieuwe machines en gereedschap om mee te werken

 • De kans om jonge timmerlieden te zien groeien in hun vak

Bekijk de after movie van ons personeelsuitje

Dit ga je doen

 • Bouwen van het interieur van een luxe zeiljacht

 • Sturing geven aan leerling-interieurbouwers en stagiairs

 • Werken met materialen als massief en gefineerd mahonie en teak

Bekijk onze video met meer info over deze vacature

Dit is wat we graag in je zien

 • Je hebt al vele jaren in het vak

 • Je mag gepensioneerd zijn maar hoeft niet

 • Je kan secuur werken

 • Je bent goed in handwerk

 • Je kan ook met moderne machines overweg

 • Je kan werken met massief en gefineerd mahonie en teak

 • Je vindt het leuk om jouw vak over te brengen aan jonge timmerlieden

 • Het lijkt je leuk om te werken in een jonge, energieke en non-traditionele scheepswerf

 • ​Deze functietitels spreken je ook aan:

  • Meubelmaker

  • Meubelmaker Scheepsbouw

  • Allround meubelmaker

  • Interieurbouwer

Screenshot-2021-02-03-at-12.19.35.jpg

Zelfstandig beslissen over grote werkstukken

DSC00450.jpeg

Wordt dit jouw nieuwe project?

Achtergrond van deze vacature

Shipborn is een start-up scheepswerf, dat op dit moment bezig is aan haar eerste luxe zeiljacht. Het moederbedrijf GBS International kijkt mee vanaf de zijlijn, terwijl studenten en net afgestudeerden het bedrijf volledig runnen. Het team bestaat uit 5 full-time collega's en een aantal stagiairs of part-timers. Het heeft tot veel inventieve oplossingen geleid, maar we merken dat we toch een ervaren timmerman missen die de praktijk van dit vakmanschap kan overbrengen aan de jonge timmermannen in het bedrijf.

 

Naast dat we werken aan een mooi interieur, zijn we bezig met innovatieve projecten. Zo is recentelijk een project afgerond om er een hybride motor in te leggen en wordt dit het eerste jacht ter wereld dat zichzelf autonoom aanmeert.

 

Jouw collega-timmerlieden zijn jongens die net afgestudeerd zijn, of een werken/leren traject volgen. Bekijk de korte video waarin Ruben wat van zijn werk laat zien.

Trefwoorden locaties: Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Amsterdam, Rotterdam

KOM WERKEN BIJ HET LEUKSTE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

Wij zijn een Nederlands bedrijf met een echt familiegevoel. Samen met al onze collega's zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, de klant op de eerste plaats. Onze sleutelwoorden daarbij zijn: passie voor techniek, een ondernemende instelling en denken in mogelijkheden. Wij vragen veel van onze medewerkers, maar natuurlijk krijgen ze daar ook veel voor terug. Loop bij ons op de werkplaats en vraag een willekeurige collega wat hij waardeert aan zijn werk bij GBS International, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt dat hij geniet van de vrijheid en positieve sfeer in het bedrijf. 

Lees hier wat collega's zeggen over het werken bij GBS International

De voordelen van werken bij GBS International

GBS_Logistiek

Salaris

Bij GBS International vragen we veel van onze collega's, maar vinden het belangrijk dat ze daar dan ook goed voor beloond worden. 

GBS Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

Collega's die met eigen vervoer komen, krijgen van ons een kilometer vergoeding van 19 cent per kilometer. Natuurlijk wordt dit berekend aan de hand van je standplaats, Oud-Beijerland of Schiedam.

Monteur_Oud-Beijerland

Gereedschap

Wanneer je goed gereedschap hebt werk je beter en sneller. Dat is voor jou fijn werken, en je kan meer gedaan krijgen in dezelfde tijd. Een win-win situatie dus. Als je bij GBS International werkt kan je er vanuit gaan dat je goed gereedschap krijgt. Denk hierbij aan de veiligste overall, een eigen gereedschapskar, of een snelle laptop. We hebben ook een onderhoudsmonteur die continu bezig is met het onderhoud aan de machines.

Lasercladden_Mobiel

Ploegentoeslag

De wettelijke ploegentoeslag bedraagt 8%. Als je bij GBS International in ploegendienst komt te werken ontvang je een toeslag van 15%. 

Arbeidsvoorwaarden Oud-Beijerland Schiedam

Ouderschapsverlof

Als je vader bent geworden, krijg je van ons 2 dagen kraamverlof, en 3 dagen ouderschapsverlof. Je mag deze dagen indelen zoals je zelf wilt natuurlijk. 

GBS_Kantine_Oud-Beijerland

Lunch

Iedere dag staat kantine juffrouw Henny in Oud-Beijerland de lunch klaar te maken voor onze collega's. Als je voor 11:00 's ochtends besteld hebt, kan je je lunch om 12:00 bij Henny afhalen. En met 50 cent per gerecht is het bijna gratis om te lunchen.

GBS_Oud-Beijerland_Parkeerplaats

Lease auto

In sommige gevallen komen onze collega's in aanmerking voor een lease auto.

WIA_Metalektro_GBS

Collectieve verzekering

Bij GBS International bieden we je een collectieve verzekering en zijn we aangesloten bij de WIA Metalektro. 

GBS_relaxen

Vrije dagen

Vraag bij ons op kantoor of in de werkplaats aan een willekeurige medewerker wat zij waarderen aan GBS International, en de kans is groot dat ze de vrijheid noemen. Je wordt hier namelijk niet constant op je vingers gekeken, we gaan er vanuit dat jij je werk met volle inzet doet. Die vrijheid merk je ook in het aantal vrije dagen dat je krijgt, namelijk 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen, vrij in te delen. 

Waar wacht je nog op?

Vergeet formele motivatiebrieven. Liever maken we kennis onder het genot van een goede bak koffie en een stroopwafel. Neem je contact met ons op? Vul onderstaand formulier in, dan plannen we snel iets in.

Mijn naam is Jeroen Bartelen. Heb je vragen over deze vacature of wil je langs komen om te kennis te maken? Je kunt mij bellen op 06 - 11 56 56 55 of klik op de Whatsapp button en stuur mij een berichtje.

whatsapp-button.png
Jeroen_Pasfoto_Klein.jpg
Waar wacht je nog op
bottom of page